Mediakit

Contact

Neem contact op voor alle mogelijkheden m.b.t. specials en crossmediale opties.

Uitgever: Henk Brüger 

Adres
Heistraat 16a
5691 CA Son en Breugel
info@pianistmagazine.nl
+31 (0)499 791 062

Waarom PIANIST?

PIANIST is het grootste onafhankelijke piano magazine van de Benelux. Naast de Nederlandstalige uitgave wordt PIANIST ook in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg en Liechtenstein in Duitse taal uitgeven. PIANIST is met zijn mooie opmaak en glossy uitvoering, met veel interviews, achtergrondverhalen, concertagenda, nieuwe bladmuziek, recensies en nog veel meer, niet meer weg te denken in de wereld van de piano. Twee keer per jaar verschijnt tevens ons gratis Special The World of Piano Competitions. Kijkt u hier online in de nieuwste editie.

Bereik de juiste doelgroep voor je merk of product

Groot bereik via magazine, website, nieuwsbrief en social

PIANIST is betrouwbaar en inspireert en informeert haar lezers

Doelgroep van PIANIST

1 %
geslacht
man
1 %
leeftijd
55+ jaar
1 %
Speelt
piano
" PIANIST is a quality magazine of great value to our branch. It is a true asset!"
Guido Zimmermann
President Steinway & Sons Europe

Het aanbod

Er zijn verschillende manieren om te adverteren, zowel in print als online. We maken in overleg graag een crossmediale campagne. Neem hiervoor contact op met info@pianistmagazine.nl +31 (0)499 791062

 • Advertorial
 • Advertentie
 • Branded content
 • Productitem
 • Insert of supplement
 • Advertorial
 • Banners
 • Branded content
 • Nieuwsbrief
 • Facebook
 • Winacties
 • Agenda

Pianozaak / Piano shop

Voor pianowinkels hebben we een speciale aanbieding. U kunt losse nummers van PIANIST bij ons kopen tegen een speciale kostprijs en als geschenk aanbieden aan uw klanten, bijvoorbeeld bij aankoop van een piano. Dit model is zeer succesvol in verschillende internationale pianowinkels. Stuur ons dan een e-mail naar info@pianistmagazine.nl onder vermelding van het gewenste aantal en wij doen u graag een vrijblijvende offerte. Ook kunt u bij ons terecht voor onze internationale special `The World of Piano Competitions`, die twee keer per jaar verslag doet van de belangrijkste pianoconcoursen wereldwijd. Een link om dit magazine te lezen vind je hier.

We have a special offer for piano shops. You can purchase serveral copies of  PIANIST from us at a special cost price and offer it as a customer gift to your customers, e.g. when buying a piano. This model is very successful in various international piano shops. Please send us an email to info@pianistmagazine.nl stating the desired number and we will be happy to make you a non-binding offer. You can also obtain our international special `The World of Piano Competitions`, which reports twice a year on the most important piano competitions worldwide, from us. You can find a link to read this magazine here.

Cijfers print

1 x
Uitgaves
per jaar
1 x
specials
per jaar
1 k
Lezers
bereik

Blader door het magazine

PIANIST-lezers willen graag op de hoogte gehouden worden van de ontwikkeling in de wereld van de piano’s. Door het lezen van interviews met wereldsterren maar ook jong talent en de achtergrondverhalen duiken ze diep in de wereld van de toetsen. Fotoreportages over Pianomanufacturen en Masterclasses ronden dit verhaal af. Recensies van concerten, bladmuziek en albums verruimen de blik voor nieuwheden in de branche. PIANIST is er voor de speler, liefhebber en kenner van de zwart witte toetsen maar is er ook voor beginnelingen en dat als marktleider van de Benelux. 

Cijfers website

1 k
bezoekers
per maand
1 k
paginaweergaven
per maand
1
aantal pagina's
per bezoeker

Social media

Facebook & Instagram
Met veel volgers op Facebook en Instagram hebben we een beginnend groot bereik. De volgers zijn erg betrokken; informatie en tips zorgen voor veel interactie op Social media.

1
volgers
facebook

Cijfers nieuwsbrief

1 k
abonnees
1 %
open rate
1 %
Click rate
1 x
per jaar